Villkor

Allmänna villkor

  1. Acceptans av villkor: Genom att använda vår webbplats och genomföra en beställning hos oss, godkänner du och accepterar våra allmänna villkor.
  2. Beställningar: Genom att lägga en beställning hos oss bekräftar du att du är behörig att ingå avtal och att all information du lämnar är korrekt och uppdaterad. Vi förbehåller oss rätten att avböja eller avbryta en beställning utan förklaring.
  3. Priser och betalning: Alla priser på vår webbplats anges i den valuta som anges och inkluderar eventuell moms. Betalning ska ske enligt de betalningsalternativ som finns tillgängliga på webbplatsen. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna när som helst utan föregående meddelande.
  4. Leverans och frakt: Vi strävar efter att leverera dina produkter inom den angivna tidsramen. Eventuella förseningar eller avvikelser i leveranser meddelas till dig. Fraktkostnader kan tillkomma och specificeras vid utcheckningen.
  5. Returer och återbetalningar: Vi erbjuder en returpolicy som reglerar villkoren för returer och återbetalningar. Var vänlig läs och följ våra returinstruktioner för att få en smidig process.
  6. Immateriella rättigheter: Allt innehåll på vår webbplats, inklusive text, bilder, grafik, logotyper, och varumärken, är skyddade enligt tillämplig immaterialrättslagstiftning. Ingen del av detta material får reproduceras, kopieras eller användas utan vårt uttryckliga tillstånd.
  7. Ansvarsbegränsning: Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och aktuell information på vår webbplats. Vi kan dock inte garantera att all information är helt fri från fel eller brister. Vi ansvarar inte för eventuella skador eller förluster som uppstår till följd av användningen av vår webbplats eller produkterna.
  8. Sekretess och dataskydd: Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagar och vår sekretesspolicy. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter.
  9. Ändringar i villkoren: Vi förbehåller oss rätten att ändra eller uppdatera våra allmänna villkor när som helst utan föregående meddelande. Det är ditt ansvar att regelbundet granska villkoren för eventuella ändringar.
  10. Kontakta oss: Om du har frågor eller kommentarer angående våra allmänna villkor, var vänlig kontakta oss via de kontaktuppgifter som anges på vår webbplats.